Mit főzzek ma? Becsinált leves, szaftos sajtos hús és aranygaluska vidít fel

Adunk a kalóriáknak, de ezt a menüsort megéri követni: tartalmas leves után laktató, omlós hús vár, a nap fénypontja pedig egyértelműen az aranygaluska lesz.

Bár a mai menü sok előkészületet igényel, néha megéri apait-anyait beleadni a főzésbe: előételnek klasszikus becsinált levest, főételnek sajtos karajt, desszertnek pedig igazi házi aranygaluskát kínálunk.

LEVES

Még több becsinált leves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos hús itt!

DESSZERT

Még több aranygaluska itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek