Mit főzzek ma? Becsinált leves, szaftos sajtos hús és aranygaluska vidít fel

Adunk a kalóriáknak, de ezt a menüsort megéri követni: tartalmas leves után laktató, omlós hús vár, a nap fénypontja pedig egyértelműen az aranygaluska lesz.

Bár a mai menü sok előkészületet igényel, néha megéri apait-anyait beleadni a főzésbe: előételnek klasszikus becsinált levest, főételnek sajtos karajt, desszertnek pedig igazi házi aranygaluskát kínálunk.

LEVES

Még több becsinált leves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos hús itt!

DESSZERT

Még több aranygaluska itt!

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek