Mit főzzek ma? Becsinált leves, szaftos sajtos hús és aranygaluska vidít fel

Adunk a kalóriáknak, de ezt a menüsort megéri követni: tartalmas leves után laktató, omlós hús vár, a nap fénypontja pedig egyértelműen az aranygaluska lesz.

Bár a mai menü sok előkészületet igényel, néha megéri apait-anyait beleadni a főzésbe: előételnek klasszikus becsinált levest, főételnek sajtos karajt, desszertnek pedig igazi házi aranygaluskát kínálunk.

LEVES

Még több becsinált leves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos hús itt!

DESSZERT

Még több aranygaluska itt!

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek