Az igazi New York-i cheesecake, ami a sajttorták legkrémesebbje
Hüp-hüp-hüp, barbatrükk! így lesz a legkrémesebb a sajttortád! Tippek és trükkök a legjobb és legfenntarthatóbb receptért.
GrétiHüp-hüp-hüp, barbatrükk! így lesz a legkrémesebb a sajttortád! Tippek és trükkök a legjobb és legfenntarthatóbb receptért.
GrétiA nyár a jégkrémek időszaka, ezért ilyenkor minden cég előrukkol a saját hűsítő nyalánkságával. Még akkor is, ha az adott cég éppenséggel nem fagylaltot, hanem majonézt és egyéb szószokat gyárt.
NosaltyA világ különböző konyhái ugyan elsőre elérhetetlennek tűnhetnek – és nemcsak a földrajzi távolság, hanem a beszerezhetetlen alapanyagok miatt is – , pedig mi sem egyszerűbb, mint ezek közül néhányat az asztalra varázsolni. Akár hétköznap is!
NosaltyAz amerikai ételek ízvilága számunkra gyakran idegennek hathat, és nem csak azért, mert végtelen mennyiségű só vagy cukor, esetleg ízfokozók kerülnek a tengerentúli termékekbe. Ennek egyik extrém példája a tejcsokoládé, ami teljesen más ízű az óceánon innen és túl.
NosaltyVannak ételek, amelyeket kollektíven nem szeretünk, és az ilyen nemszeretem-mozgalmakhoz gyakran ismert személyiségek is csatlakoznak. Így volt ez a brokkolival és az USA egyik elnökével is.
NosaltyUtazási nosztalgia, hosszabb külföldön tartózkodás emléke, vagy sokat látott és emlegetett, de sosem kóstolt ízek és élmények miatt “csorgatjuk a nyálunkat” az itthon nem elérhető, külföldön viszont dübörgő étteremláncokra. De melyek ezek a márkák?
Pákozdi NóraA múlt héten három baconterméket teszteltünk, most pedig az Amerika-szerte legismertebb készterméket tettük újabb próbára. A legjobb tengerentúli reggelit mostantól te is el tudod otthon készíteni!
HirdetésMelyik étel kié igazából? Ez a kérdés mostanában egyre többször elhangzik, és nyomában meglepő történetek bukkannak a felszínre. Az amerikaiak kedvenc süteménye, az almás pite is máshol született, és talán mégsem olyan eredeti, mint ahogy azt ők gondolták.
Lakos BenedekA nokedli nemcsak egy köret, hanem valódi, teljes értékű főétel, és ezt most három szuper recepttel alá is támasztjuk nektek. Igazi világutazók lesztek, ha mindhármat elkészítitek: egy színpompás hazai, egy falatnyi olasz, és még több amerikai íz kerülhet a tányérotokra.
GrétiSok mindent köszönhet a világ a magyar feltalálók leleményességének. Hazai kedvencünk, a dobostorta például a mai napig hódit, több kontinensen is.
Lakos BenedekNincs időd főzni, és a home office kellős közepén is maximum 20 percre tudsz elszakadni a számítógéptől? Attól még ebédelhetsz egy tökéleteset, az egyetlen feltétel, hogy szeresd a sajtot.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!