Triple sec

Triple sec

Leírás

Édes, keserűnarancs héjával ízesített narancslikőr. Alkoholtartalma 30% körül mozog. Fehér szeszből, például vodkából vagy rumból készül három lépcsős desztilláló eljárással. Eredetileg kizárólag keserűnaranccsal és cukorral ízesítették, de ma már más citrusféléket, illetve egyéb adalékanyagokat, színezékeket is használnak a készítésénél. A Blue Curacao például nem más, mint a Triple sec egy színezett, ízesített változata. A Triple sec fogyasztható magában hűtve, vagy jéggel szervírozva, továbbá számos koktél alapanyagaként is szolgál. Édes süteményeket is ízesíthetünk vele.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Triple sec

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

66.6 g

gramm triple sec?

Top ásványi anyagok

Foszfor

4 mg

Nátrium

1 mg

Vas

0.04 mg

Cink

0.04 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.001 g

Niacin - B3 vitamin

0.013 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.006 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.004 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

0.04 mg

Foszfor

4 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.04 mg

Réz

0.021 mg

Mangán

0.018 mg

szénhidrát

víz

66.6 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.006 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.004 mg

Niacin - B3 vitamin

0.013 mg

B6 vitamin

0.001 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...