Szendvicskrém

Szendvicsek készítéshez ajánlott krém. Sokféle ízben kapható és készíthető: lehet májas, húsos, sajtos, avokádós, céklás, répás, cukkinis, padlizsános, vajas, hagymás stb. A bolti változatok általában tartósítószert, színezékez, ízfokozót is tartalmaznak. Alapjuk többnyire vaj, vajkrém, tejföl, joghurt, túró, tejszín vagy mascarpone.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
2 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
5 g
víztartalom
0 g
fehérje
2 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Az utóbbi években már hozzászokhattunk ahhoz, hogy az éghajlatváltozás miatt egyre több kedvenc élelmiszerünk kerül veszélybe. Most úgy tűnik, hogy egy újabb termék tűnhet el a polcokról.
NosaltyA karalábé rendkívül sokoldalú zöldség, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy főszereplője lehet salátának, levesnek vagy éppen főételnek, ízlés szerint.
NosaltyA mai menüben nagyon finom fogások szerepelnek, melyek a gyerekeket is leveszik a lábukról.
NosaltyÖtven éves kor fölött különösen érdemes odafigyelni ennek a vitaminnak a pótlására.
Ezen a héten egy kicsit megemeltük a tétet, ezúttal ugyanis arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismered ki magad a konyhai szakkifejezések között!
Húsgombócleves főtt ma nálunk a fazékban, amelyet nem más követ, mint pár trükkös cheetosbundás csirkemellcsík, a desszert pedig retró töltött zsömle. Hibátlan trió!