Szendvicskrém

Szendvicskrém

Leírás

Szendvicsek készítéshez ajánlott krém. Sokféle ízben kapható és készíthető: lehet májas, húsos, sajtos, avokádós, céklás, répás, cukkinis, padlizsános, vajas, hagymás stb. A bolti változatok általában tartósítószert, színezékez, ízfokozót is tartalmaznak. Alapjuk többnyire vaj, vajkrém, tejföl, joghurt, túró, tejszín vagy mascarpone.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!