Mákliszt

Mákliszt

Leírás

A mákszemek hideg sajtolása után keletkezett, zsírtalanított őrlemény. Felhasználható süteményekhez, a paleo étrendben népszerű alapanyag.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen, felbontás után jól záródó dobozban.

100g Mákliszt

fehérjetartalom

31 g

zsírtartalom

9 g

szénhidráttartalom

16 g

víztartalom

0 g

gramm mákliszt?

Top ásványi anyagok

Nátrium

45 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

31 g

Zsír

telített zsírsav

1 g

többszörösen telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

Nátrium

45 mg

szénhidrát

rost

10 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek