8 nagyon ünnepélyes étel, ami pár csepp VÖRÖSBORTÓL lesz frenetikus

Augusztus 28-án világszerte tömegek ünneplik a vörösbor világnapját, eme jeles alkalomból most mi is összeszedtük legfinomabb boros fogásainkat.

  1. 1.

    Szarvaspörkölt bográcsban

  2. 2.

    Húsos lasagne

  3. 3.

    Hagyományos muszaka

  4. 4.

    Tejfölös nyúlpaprikás vörösborral, füstöltszalonnával

  5. 5.

    Rusztikus bolognai ragu

  6. 6.

    Marhasült vörösboros pecsenyelével

  7. 7.

    Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal

  8. 8.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek