Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vizeletet küldött a gyűlölködő kommentelőnek egy italgyártó cég - megérdemelte vagy nem?

Megdöbbentő, és sokak szerint igen gusztustalan válaszüzenetet küldött egy kókuszitalgyártó cég egy őket becsmérlő kommentre.

A Vita Coco nevezetű kókuszitalgyártó cég merész húzásra adta fejét: egy igencsak becsmérlő Twitter-kommentre egészen pimasz és sokak számára gyomorforgató válaszüzenetet posztolt a vezetőség, amire még maga a kritizáló sem nagyon tudott mit mondani.

A cég egyébként elég rendszeresen kap a termékét (azaz kókuszvizüket) mindenféle emberi melléktermékhez hasonlító megjegyzéseket, és ez a fent említett eset során sem volt másképp. Tony Posnanski konkrétan így fogalmazott:

„Előbb innám meg a közösségimédia-felelősötök vizeletét, mint a kókuszvizeteket.”

ÍME A POSZT – ÉS A VÁLASZ:

Több se kellett, a cég azonnal reagált, és válaszüzenetként egy WC-ből mosolygó fiatal lányt képét posztolta, aki egy meglehetősen gyanús, sárga folyadékkal teli üveget tart a kezében.

„Mi a cím?” – felkiáltással. A kérdésre, hogy ez valóban vizelet-e, azt válaszolták, hogy igen, az, és ha Tony megadja a címét, elküldik neki.

A csípős visszavágás annyira erősre sikeredett, hogy a renitens kommentelő is csak annyit írt, hogy bár a kókuszvíz továbbra is rettenetes, ez azért baromi vicces, mások szerint pedig a socialmédia-felelőst kell azonnal előléptetni.

Ti mit gondoltok, ér egy italgyártó cégnek (vagy bármilyen cégnek) ilyen erőteljesen megosztó és sokak számára gusztustalan reakciót közzé tennie a Twitteren, vagy ez azért túlzás?

(Cikkünk írásakor a WC-s bejegyzésen több mint 31 ezer lájk található...)

Ezeket láttad?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!