Adj új funkciót állott ételeidnek!

Megbarnult banán, szikkadt kenyér vagy állott joghurt? Ha követed az utasításokat, mindnek új funkciót adhatsz, így máris kevesebb ételt hajítottál kukába!

Ismét három szuperzöld ötletet hoztunk - ha utálsz kaját kidobni, viszont törődsz a környezeteddel, az alábbi három maradékfelhasználó praktika kifejezetten a kedvedre lesz!

Meglepő, de igaz: a túlérett banánból arcpakolást kutyulhatsz, a szikkadt kenyérrel újrapuhíthatod az összetapadt barna- vagy nádcukrot, a már nem éppen friss joghurtból pedig kencét készíthetsz bőrkeményedésre!

Ez is érdekelhet!

6 szépítő okosság kókuszolajjal!

Banánpakolás

Turmixolj össze egy túlérett banánt két evőkanál mézzel, és tedd kis üvegcsébe - kiváló pakolás arcra és nyakra. 15 percet hagyd állni a bőrön, majd öblíts.

Kenyeret a cukornak!

Ha összetapadt a nádcukrod, tegyél mellé egy zárható dobozba egy szelet szikkadt kenyeret - magába szívja a nedvességet. Pár nap múlva ismét szuperpuha szemcsés lesz a cukrod!

Lejárt joghurt

Túlfutottál a natúr joghurt szavatosságán, de nem dobnád ki? Keverd össze érces darabokra aprított mandulával, és dörzsöld be vele a bőrkeményedéses bőrrészeket!

A videót megnézheted itt!

(via foodnetwork)

Címlapról ajánljuk

További cikkek