Ezzel a furcsa trükkel hipp-hopp kiolvad a fagyott hús - és csak 2 lábas kell hozzá!

Ha rendszeresen bíbelődsz a fagyott hús kiolvasztásával, és nem szeretnél mikrózni, de időd sincs sok, figyelj!

Neked mi a bevett trükköd, ha észbe kapsz, hogy ki kéne olvasztani a húst a holnapi, esetleg aznapi ebéhez?

  • Ki a fagyasztóból, és hagyod állni szobahőmérsékleten?
  • Vagy forró vízbe állítod?
  • Esetleg mikrózod?

Mi az utóbbit nagyon nem szeretjük, az első két megoldás viszont viszonylag sok időt igényel, de most rátaláltunk egy elég okos trükkre.

A kellékek: KÉT FÉMEDÉNY és VÍZ!

Így csináld:

Fordíts fejjel lefelé egy fémedényt (lábost például), fektesd az edény aljára a fagyott hússzeleteket, az egészre pedig helyezz rá egy forró vízzel teli lábast. A nyomástól és attól, hogy a fém hővezető, 5-10 perc alatt kiolvad majd a húsod! Ennyi a trükk!

Nézd meg videón is:

Ugye kipróbáljátok? Egészségesebb, gyorsabb, trükkösebb, mint az eddigi megoldások, az már biztos.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...