Vegetáriánus levesek

Húsmentes opciókat nyújtunk a vegetáriánus levesek kánaánján keresztül: sűrű fehérbab, selymes sültgomba és fütyülő sárgarépa is a jelöltek között!

Vegetáriánus levesek a főszerepben mai receptajánlónkban! Hüvelyesek, zöldségek, fantasztikusan lágy, krémes ízek, puha levesbetétek nyűgöznek le ebben a vegetáriánus leveskínálatban:

  1. 1.

    Krémes fehérbab-leves fodros kellel

  2. 2.

    Sós-ecetes burgonyakrémleves krumplihéjcsipsszel

  3. 3.

    Currys-kókusztejes karfiolkrémleves

  4. 4.

    Egyszerű tejfölös zöldbableves

  5. 5.

    Selymes sültgomba-krémleves

  6. 6.

    Petrezselymes grízgaluska

  7. 7.

    Selymes zellerkrémleves

  8. 8.

    Fütyülő sárgarépa-krémleves

  9. 9.

    Sokhagyma-krémleves

Még több vegetáriánus recept vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mítoszkergetés a konyhában

Sokszor annyira magától értetődőnek veszünk dolgokat, hogy eszünkbe sem jut megkérdőjelezni, vajon igazak-e. Így van ez az ételekkel kapcsolatban is.

Címlapról ajánljuk

6 pékség, ahova a kovászos kenyérért messziről visszajárnak a vendégek

Manapság nem akkora szenzáció a kovászos kenyér, viszont az (igazi) pékek a nagybetűs kovászos pékárukat ma már inkább vadkovászosnak nevezik. Ennek oka, hogy a nagyüzemi termelők is meglovagolták a kovászdivatot, és csak úgy ontják a kovászosnak nevezett termékeket, amelyek sokkal inkább élesztősek, és ami nagyobb baj, gyorskelesztettek, és csak egy kis minimális kovász lapul meg bennük mutatóban. A kategória elnevezésének szankcionálása már úton van a hírek szerint, addig is nyissuk jól ki a szemünket, hogy valódi kovászossal van-e dolgunk.

Nosalty

Vigyünk bele egy kis pimaszságot – Interjú Molnár Bencével, az...

A hazai gasztronómiai sajtót egy másodperc alatt tarolta le a hír, hogy az akkor huszonnégy éves Molnár Bence, az Essencia sous chefje viszi tovább a több mint harminc éve működő Arany Kaviár konyháját. A Bocuse d’Oron Veres István commis-jaként, és önállóan is induló Molnár Bencét többek között a versenyzés során szerzett tapasztalatokról, a fogások harmóniájáról kérdeztük, de interjúnkból kiderül az is, mit jelent számára ez a két szó: jó étel.

Kormos Lili

Ezt főzheted – 30 étel júniusra, a ti legszebb nyári...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most a júniusi, nyár eleji finomságok következnek! Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek

30 étel, ami júniusban arra vár, hogy kipróbáld végre

Őrület, de megint itt a nyár, az első hivatalos hónapot, a júniust pedig ezennel meg is nyitjuk, méghozzá a legszebb receptekkel: hekk, kovászos uborka, lecsó, újkrumpli, málna, barack, spenót, zöldborsó, tök, fejtett bab, lesz itt minden, csak választani lesz nagyon nehéz. Nincs mese, listát kell írni azokból a receptekből, amelyeket tutira el fogtok készíteni!