9 édes tésztaféle, ami tökéletes egy sűrű leves után

Egy jó kis cérnametéltes vargabéles sok-sok túróval, igény szerint mazsolával, egy egyszerű grízes tészta vagy egy-két lekváros derelye porcukorral? Tökéletesek egy laktató leves után!

  1. 1.

    Barátfüle

  2. 2.

    Édes túrós tészta

  3. 3.

    Szilvalekváros derelye Nünüke konyhájából

  4. 4.

    Diós tészta mézzel

  5. 5.

    Sült mákos tészta

  6. 6.

    Baracklekváros derelye

  7. 7.

    Grízes tészta csokoládés meggymártással

  8. 8.

    Reform túrós derelye

  9. 9.

    Lágy vargabéles

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek