Szívmelengető Valentin-napi receptek

Idén is itt a szerelmesek napja, mi viszont úgy gondoljuk, bármelyik szerettünkre, családtagra, barátra gondolhatunk egy finom étel elkészítésével ezen a napon, sőt! Magunkat is bátran lepjük meg egy Valentin-napi fogással!

Valentin-napi receptek a csábító levestől az érzéki főételeken át a szívszorítóan édes desszertekig! Jól hangzik? Legyen a szerelmesek napján mindenkinek valami finomság a tányérján, és figyelem, nemcsak párosan szép az élet, egyedül is lehet ünnepelni Valentin-napi receptekkel!

 1. 1.

  Fergeteges Fekete-erdő pohárkrém

 2. 2.

  Gofri édesen

 3. 3.

  Lasagne-leves

 4. 4.

  Békebeli puncstorta

 5. 5.

  Ötdolláros turmix

 6. 6.

  Láthatatlan almatorta

 7. 7.

  Teriyaki padlizsán

 8. 8.

  Cukormentes joghurttorta bogyós gyümölcsökkel

 9. 9.

  Mákos-meggyes bögrés süti

 10. 10.

  Narancsos kacsa gyökérzöldségekkel és selymes narancsmártással

Még több Valentin-napi recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.