Lehetséges, hogy a resztelt máj nem tartozik a gyerekek kedvenc fogásai közé, pedig ha jól van elkészítve a májas főétel, akkor ők is imádni fogják. A májas ételek elkészítésének ugyanis az a legfontosabb szabálya, hogy nem szabad túlfőzni/sütni őket, továbbá a májat csak a végén ajánlott sózni. Ha ezzel tisztában vagy, akkor nem fogsz csalódni az alábbi receptekben sem:
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyű340Kalória22.5gFehérje30.8gSzénhidrát14.5gZsír
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyű331Kalória43.2gFehérje9.5gSzénhidrát12.2gZsír
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyű121Kalória1gFehérje7.8gSzénhidrát7.7gZsír
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyű453Kalória32.2gFehérje13.2gSzénhidrát26.6gZsír
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyű814Kalória73.2gFehérje67.2gSzénhidrát37.5gZsír
-
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyű264Kalória22.9gFehérje10.8gSzénhidrát14.5gZsír
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyű521Kalória33.6gFehérje29.6gSzénhidrát29.6gZsír
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepes269Kalória29.2gFehérje7gSzénhidrát13.4gZsír
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyű521Kalória32.6gFehérje53.8gSzénhidrát18.5gZsír
Még több májas étel itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!