10 selymes, krémes vadas, amihez csak a kedvenc köreted kell

A finom, selymes vadast sokféle körettel lehet tálalni. A hagyományos knédli tökéletesen felszívja a mártást, a zsemlegombóc lágy és könnyű, míg a frissen főtt tészta egyszerű, mégis ízletes választás.

A zellerből, vöröshagymából, fehérrépából, sárgarépából és alapléből készült, mustárral és tejföllel megbolondított vadas gazdag és mély ízvilágot kínál. Csirkével, marhával, de még gombával is kiválóan párosítható, így biztosan elnyeri a családod tetszését ez a klasszikus. Nálad melyik vadas a befutó? És milyen körettel szoktad kombinálni?

  1. Vadas 3.
    adag
    Idő
    p
    Költség
    költséges
    Nehézség
    közepes
    574
    Kalória
    48.5g
    Fehérje
    29.4g
    Szénhidrát
    28.5g
    Zsír
    Még több vadas

Még több vadas itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek