5 legjobb krokett a szaftos sült mellé

Így, az ünnepek előtt érdemes végiggondolni, mit adjunk a főételek mellé. Mi nagyon szeretjük a krokettet, ezért ajánlunk is egy párat, hátha jól jön az ötletelésnél. (x)

Általában burgonyából készül, de tehetünk hozzá más zöldséget is, sőt, sajttal megtöltve vagy csak reszelt sajttal gazdagítva még izgalmasabb ízeket érhetünk el. A sütőolaj kiválasztására érdemes több időt fordítani! A ropogós krokett leginkább szaftos húsok mellé illik, de külön majonézes mártást vagy más mártogatóst is készíthetünk hozzá, mert enélkül elképzelhetetlen lenne. Nézzétek, ezek a mi kedvenceink!

 1. 1.

  A legegyszerűbb krumplikrokett

 2. 2.

  Spanyol sonkás krokett

 3. 3.

  Sonkás-sajtos krokett

 4. 4.

  Sütőtökös krokett keleties mártogatóssal Lakatos Márktól

 5. 5.

  Burgonyakrokett Szívecske konyhájából

Válaszd a főzéshez, sütéshez a Vénusz 100% első préselésű finomított étolajakat! Tudj meg többet a Vénuszról ITT.

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.