5 legjobb krokett a szaftos sült mellé

Így, az ünnepek előtt érdemes végiggondolni, mit adjunk a főételek mellé. Mi nagyon szeretjük a krokettet, ezért ajánlunk is egy párat, hátha jól jön az ötletelésnél. (x)

Általában burgonyából készül, de tehetünk hozzá más zöldséget is, sőt, sajttal megtöltve vagy csak reszelt sajttal gazdagítva még izgalmasabb ízeket érhetünk el. A sütőolaj kiválasztására érdemes több időt fordítani! A ropogós krokett leginkább szaftos húsok mellé illik, de külön majonézes mártást vagy más mártogatóst is készíthetünk hozzá, mert enélkül elképzelhetetlen lenne. Nézzétek, ezek a mi kedvenceink!

  1. 1.

    A legegyszerűbb krumplikrokett

  2. 2.

    Spanyol sonkás krokett

  3. 3.

    Sonkás-sajtos krokett

  4. 4.

    Sütőtökös krokett keleties mártogatóssal Lakatos Márktól

  5. 5.

    Burgonyakrokett Szívecske konyhájából

Válaszd a főzéshez, sütéshez a Vénusz 100% első préselésű finomított étolajakat! Tudj meg többet a Vénuszról ITT.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek