Általában burgonyából készül, de tehetünk hozzá más zöldséget is, sőt, sajttal megtöltve vagy csak reszelt sajttal gazdagítva még izgalmasabb ízeket érhetünk el. A sütőolaj kiválasztására érdemes több időt fordítani! A ropogós krokett leginkább szaftos húsok mellé illik, de külön majonézes mártást vagy más mártogatóst is készíthetünk hozzá, mert enélkül elképzelhetetlen lenne. Nézzétek, ezek a mi kedvenceink!
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több krokett539Kalória8.9gFehérje68.4gSzénhidrát25.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több mártogatós tapas1115Kalória32.5gFehérje97gSzénhidrát64.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sajtos falatkák1411Kalória37.7gFehérje68.3gSzénhidrát107.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több krokett602Kalória11.2gFehérje30.7gSzénhidrát49.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több krokett1137Kalória18.7gFehérje101.7gSzénhidrát72.9gZsír -