Egy trükk, aminek hála az ételhordó dobozod sosem színeződik majd el

Téged is irritál, hogy az összes műanyag ételhordód vállalhatatlan narancsos színben játszik, miután egyszer paradicsomszószt/pörköltet/curryt vittél benne magadnak ebédre? Előzd meg az elszíneződést!

Ha neked is tele a szekrényed elszíneződött, narancssárgás árnyalatokban játszó ételhordókkal, amelyek attól néznek ki ennyire viseltesen, mert egyszer-kétszer paradicsomszósz/curry/pörköltszaft érte a belsejüket, akkor most figyelj. A már meglevő foltok eltüntetését a cukor, mosogatószer, jég és víz négyese fogja megoldani, (cikkajánló oldalt), a megelőzést pedig egy új, a Redditen terjedő trükk segítségével oldjuk meg:

SPRICCELJ OLAJAT A MŰANYAG EDÉNYBE, MIELŐTT BELEPAKOLNÁD AZ EBÉDED!

A trükk logikusan hangzik, és egészen könnyen kivitelezhető, főleg, ha használunk sprayflakonos étolajat/olívaolajat - ami egyébként szuper hasznos találmány, mert segítségével az olaj egyenletesen oszlik el az ételen, és pazarolni sem fogunk. Szóval ruházzunk be egyre, és minden foltképző maradék elcsomagolása előtt fújjuk be olajjal a műanyag ételhordónk belsejét:

a felületen képződő bevonat megakadályozza az elszíneződést, sőt, az étel is gördülékenyebben csusszan majd a tányérunkra!

És sose feledjük, a maradékmentés csodás dolog:

Forrásunk volt.


Még több trükk erre:

Címlapról ajánljuk

Négy étel, amit diéta közben ehetsz

A diétázás csupa lemondásból, íztelen ételek fogyasztásából és kínszenvedésből áll. Nem? Nos, nem! Egyáltalán nem! Ideje végleg leszámolni ezzel az ódivatú és elavult elképzeléssel, ugyanis a valóság ennél sokkal ízletesebb, kényeztetőbb és izgalmasabb! Nyomban hozunk négy ellenállhatatlan példát!

Hirdetés

További cikkek