Top 9 tiramisu - a világ egyik legjobb desszertje!

A tiramisunak egy fontos ismérve van - jól be kell hűteni, mielőtt tálalnánk. Tehát, péntek esti feladat: állítsuk össze, hogy szombaton villoghassunk vele a család előtt!

Ennek az olasz, sütés nélküli édességnek valóban szüksége van pár órára, hogy az ízei összeérjenek, és a krémje megszilárduljon. Ha túl korán esünk neki, akkor bizony előfordulhat, hogy szétfolyik a kezünk között. A tetejére kakaószórást viszont csak tálaláskor tegyünk, különben a nagy várakozásban magába szívja a nedvességet, és átázik. A süticsoda leggyakrabban készített gyümölcsös verziója az epermisu. Most ugyan nincs eperszezon, mégis van lehetőség arra, hogy más, banános, gesztenyés és egyéb változatokkal rukkoljunk elő. Nézzük, hogyan!

Olvastad már?

Készítsünk mascarponét otthon!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek