Top 9 tiramisu - a világ egyik legjobb desszertje!

A tiramisunak egy fontos ismérve van - jól be kell hűteni, mielőtt tálalnánk. Tehát, péntek esti feladat: állítsuk össze, hogy szombaton villoghassunk vele a család előtt!

Ennek az olasz, sütés nélküli édességnek valóban szüksége van pár órára, hogy az ízei összeérjenek, és a krémje megszilárduljon. Ha túl korán esünk neki, akkor bizony előfordulhat, hogy szétfolyik a kezünk között. A tetejére kakaószórást viszont csak tálaláskor tegyünk, különben a nagy várakozásban magába szívja a nedvességet, és átázik. A süticsoda leggyakrabban készített gyümölcsös verziója az epermisu. Most ugyan nincs eperszezon, mégis van lehetőség arra, hogy más, banános, gesztenyés és egyéb változatokkal rukkoljunk elő. Nézzük, hogyan!

  1. 1.

    Tiramisu 5. - az "igazi"

  2. 2.

    Banános-csokis tiramisu

  3. 3.

    Tiramisu amarettóval

  4. 4.

    Tiramisu házi piskótával

  5. 5.

    Gesztenyés tiramisu

  6. 6.

    Kókuszos Nutellamisu

  7. 7.

    Fahéjas tiramisu őzgerincben

  8. 8.

    Citromos - limoncellos tiramisu

  9. 9.

    Áfonyamisu

Olvastad már?

Készítsünk mascarponét otthon!

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek