Top 7 nyúlétel

A Konyhafőnök mai adásában egyik meglepetés követte a másikat: tarisznyarák után nyúl érkezett a ládában. "Legyen belőle egy fogás, három tányéron!" - így szólt a feladat.

Nem tudjuk, Ti mit készítettetek volna ebből a nem hétköznapi alapanyagból - Ilonáék nyúltekercset és májragut, Ágiék zöldségkörettel tálalt sült nyulat vittek a zsűri elé. Mondanunk sem kell, hogy a tekercsek nyertek. A középdöntőben ugyanis már nem elegendő egy egyszerű fogás, nagyobbak az elvárások. Mutatunk néhány nagyszerű változatot a hozzánk beküldött receptek közül.

  1. 1.

    Lábasban sült nyúl

  2. 2.

    Kakukkfüves nyúlgerinc töltött burgonyával, tormamártással

  3. 3.

    Erdei nyúl ragout

  4. 4.

    Tepsis nyúl háromféle mustárral

  5. 5.

    Nyúlescalop fűvagdalékkal

  6. 6.

    Pitypang pestos nyúl

  7. 7.

    Aszalt szilvás nyúl

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

5 tipp, hogyan használd fel a mandarin héját

A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!

Balogh Lilla

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!