Top 7 nyúlétel

A Konyhafőnök mai adásában egyik meglepetés követte a másikat: tarisznyarák után nyúl érkezett a ládában. "Legyen belőle egy fogás, három tányéron!" - így szólt a feladat.

Nem tudjuk, Ti mit készítettetek volna ebből a nem hétköznapi alapanyagból - Ilonáék nyúltekercset és májragut, Ágiék zöldségkörettel tálalt sült nyulat vittek a zsűri elé. Mondanunk sem kell, hogy a tekercsek nyertek. A középdöntőben ugyanis már nem elegendő egy egyszerű fogás, nagyobbak az elvárások. Mutatunk néhány nagyszerű változatot a hozzánk beküldött receptek közül.

 1. 1.

  Lábasban sült nyúl

 2. 2.

  Kakukkfüves nyúlgerinc töltött burgonyával, tormamártással

 3. 3.

  Erdei nyúl ragout

 4. 4.

  Tepsis nyúl háromféle mustárral

 5. 5.

  Nyúlescalop fűvagdalékkal

 6. 6.

  Pitypang pestos nyúl

 7. 7.

  Aszalt szilvás nyúl

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek