Top 13 cukormentes torta esős időre

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ebben az időben én egész nap csak a kanapén ülnék egy jó film előtt és teát innék valami finom tortával körítve.

Borongós idő = begubózás és kényeztetés. Egy jó film, egy meleg pokróc, egy bögre tea vagy tejeskávé, egy laktató, forró leves - na és egy szelet kényeztető édesség. Például egy csodás torta cukor nélkül.

Nektek melyik a kedvencetek?

Olvastad már?

Helytelen életmód = cukorbetegség?

 1. 1.

  Cukor- és gluténmentes mogyorós répatorta kávékrémmel

 2. 2.

  Paleo almás torta Hellytől

 3. 3.

  Reform kókusztorta

 4. 4.

  Cukormentes zabos túrótorta

 5. 5.

  Diabetikus szabolcsi almás máktorta

 6. 6.

  Diabetikus zsúr csokitorta

 7. 7.

  Almás répatorta

 8. 8.

  Habcsókos almás máktorta cukormentesen

 9. 9.

  Diabetikus diótorta

 10. 10.

  Gesztenyés szelet graham-lisztből

 11. 11.

  Diétás citromos máktorta

 12. 12.

  Svéd mandulatorta tifanni konyhájából

 13. 13.

  Szilvatorta - bűntudat nélkül

Hozzászólások (1)

vmzsuzsa

Kedves Judit! Végignéztem a diabos tortákat, némelyiket meg is fogom sütni. Amiért írásra "vetemedtem", a következ?: Felt?n? volt a diabetikus zsur csokitorta összetétele, megnéztem a tápanyagtáblázatot, abban is természetesen a ch tartalmat. Össz szénhidrátra 169 g-ot írt. A süteményben van 250 g glukonon, ami magában is közel 240 g ch. 12 dkg liszt, 84 g ch. A pudingpor is valamennyi. A kérdésem a következ?: hogyan számol a recepteknél a számítógép? Minden süteménynél meg kell gy?z?dnöm, hogy mi a helyes érték? Mert akkor felesleges megadni táblázatban, szerintem a hibás adat többet árt, mint használ. Kérem nézzen utána, szerintem ez nagyon fontos. Üdvözlettel Zsuzsa.

Címlapról ajánljuk

Miből főzzek? – Ez a filléres főzelékek és gyümölcsös sütik...

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket, és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Nosalty

További cikkek