TOP 10 nyári finomság, ha van otthon zsenge ZÖLDBORSÓ

Krémleves vagy csipetkés változat, húsos főétel vagy egy nagyon gazdag főzelék, a roppanós és ízletes zöldborsónak nincsen párja. Nézd, milyen sokoldalúan használhatod!

  1. 1.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  2. 2.

    Hagyományos finomfőzelék

  3. 3.

    Bazsalikomos borsókrémleves

  4. 4.

    Zöldborsópestós fusilli

  5. 5.

    Aloo mutter Dacota konyhájából

  6. 6.

    Krémes zöldborsós csirke

  7. 7.

    Csirkés curry nyári zöldségekkel és basmati rizzsel

  8. 8.

    Vegyes zöldséges borsóleves, habkönnyű grízgaluskával

  9. 9.

    Egyedényes zöldséges tészta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek