Top 10 kedvenc receptetek a múlt hétről

A lángos meg a koviubi meg a meg a főtt kukorica meg a cukkini meg a tök! Minden van, ami nyári, és ez így van jól...

  1. 1.

    Boston krémes szelet

  2. 2.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  3. 3.

    Balatoni lángos

  4. 4.

    Igazi strandos lángos

  5. 5.

    Kovászos uborka egyszerűen

  6. 6.

    Főtt csöves kukorica

  7. 7.

    Sajtos cukkinigolyók

  8. 8.

    Egyszerű tökfőzelék

  9. 9.

    Lusta barackos-túrós süti

  10. 10.

    Fokhagymás cukkinifasírt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!