7 csodás, bucira töltött fánk farsangra

Ha már unod a megszokott farsangi finomságokat, akkor ezúttal készíts töltött fánkot! Az biztos, hogy a vendégeid is meglepődnek majd, hogy ilyet is tudsz.

Ezúttal érdemes beújítani egy kicsit, és nem egy hagyományos fajtát, inkább egy töltött fánkot készíteni farsang alakalmából. Több ilyen verziót is hoztunk, így biztosan megtalálod a kedvenc töltött fánkodat a listából.

 1. 1.

  Nutellás fánkok

 2. 2.

  Sütőben sült túrós fánk VnéEdit konyhájából

 3. 3.

  Fánk 13. - bécsi, lekvárral töltött

 4. 4.

  Olasz almafánk

 5. 5.

  Meggyel töltött fánk

 6. 6.

  Vaníliakrémmel töltött fánk

 7. 7.

  Csokoládéval töltött ragasztott fánk

Még több töltött fánk itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ételhoroszkóp – Melyik a te nyerő muffinod a héten?

Van-e a muffinnál egyszerűbb, mégis népszerűbb sütiféle? Évtizedek óta nem megy ki a divatból, és lehet kritizálni, meg lenézni, de a legtutibb gyors megoldás, ha azonnal kell valamilyen csini édesség. Melyik a te muffinpárod a csillagjegyed alapján? A heti ételhoroszkóp megmondja!

Nosalty

További cikkek