A tökéletes vasárnapi desszert: 9 foszlós-puha aranygaluska

Nyáron se hagyjuk porosodni a kelt tésztás recepteket. Ráadásul a melegben kevesebb kelesztési idő is elegendő, tehát kifogás nincs: aranygaluska lesz ma az ebéd!

  1. 1.

    Monkey bread

  2. 2.

    Pihekönnyű aranygaluska

  3. 3.

    Meggyes-mákos aranygaluska vaníliasodóval

  4. 4.

    Aranygaluska sodóval

  5. 5.

    Aranygaluska Ikó konyhájából

  6. 6.

    Aranygaluska házi extra vaníliasodóval

  7. 7.

    Aranygaluska vaníliasodóval Morzsácskától

  8. 8.

    Aranygaluska Szofikától

  9. 9.

    Aranygaluska Katharosz konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek