8 reggelire (is) tökéletes tojáskrém, ha maradt pár főtt tojásod

Snidling, lilahagyma, medvehagyma, petrezselyem, zöldfűszerek, sok tojás és tetszőleges fűszerek természetesen krémes majonézzel, mustárral, joghurttal, tejföllel, ki ahogy kívánja. Mentsd át a megmaradt főtt tojást tojáskrémbe!

Fűszeres, hagymás, krémes és nagyon fincsi reggeli válik majd ezekből a tojáskrémekből, főleg, ha van hozzájuk friss kiflid vag zsömléd! Ments húsvéti fött tojást úgy, hogy tojáskrémbe pottyantod és aprítod őket:

Még több tojáskrém itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek