Csupán egy hozzávaló kell: ízekkel teli, szaftos és lágy rántotta kerül az asztalra

Újabb tanáccsal jövünk, milyen extra hozzávalóval teheted még lágyabbá a tojásrántottádat. Mai Napi Tippünk ízletesebbé is teszi!

Már írtunk arról, hogy az egyik leglágyabb tojásrántotta titka a túró, de azt is elárultuk, hogyan kell megsütni, hogy felhőszerű legyen. Öntöttünk már alá olívaolajat és készítettük már vízfürdőben, most pedig újabb tippet adunk a kezetekbe, hogy puha, ízekkel teli rántotta kerüljön az asztalra.

Rántotta
Csupán egy hozzávaló kell: ízekkel teli, szaftos és lágy rántotta kerül az asztalra

Biztos veled is előfordult már, hogy a tojásrántotta kissé íztelen, száraz verziója ugrott ki a serpenyőből. Azt már tudjuk, hogy tejed adni hozzá vétség, hiszen ezzel pont az ízének ártunk, de mi kell ahhoz, hogy ízgazdag és lágy tojást ehessünk?

A titkos hozzávaló nem más, mint a sótlan vaj!

És hogy miért gondoljuk, hogy új szintre emelheted a tojásrántottád ezzel a hozzávalóval?

A zsír bevonja a tojásfehérjét, és így megakadályozza az égést, ráadásul nem hagyja kiszáradni, és még extra ízeket is ad az ételhez.

Krémesen lágy, hajtogatott rántotta

Az egész nap reggelizni vágyók receptje következik. Az ausztrál stílusú specialty kávézók kínálatának az egyik legnépszerűbb étele az úgymond „hajtogatott” vagy „gyűrött” ...

Ízletes tofurántotta

Abban az esetben, ha valaki nem fogyaszt tojást, kiváló megoldást nyújthat a tofuból készült rántotta. Finom, egyszerű és egészséges, így bárkinél befutó kaja lehet.

Három tojáshoz elég lesz mindössze egy evőkanál sótlan vaj, amit olvasztott formában keverj bele a nyers tojásba, hogy elkészítsd a legfinomabb rántottát, amit valaha ettél.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


További okos trükkökért kattints ide:

Legújabb receptek

Ropogós sajtos hagymakarika

Tiktokon nagyon elterjedt ez a recept, ahol két hozzávalóból egy finom, egyszerű és még csak nem is egészségtelen nasit készítenek. Korábban erre a ropogós parmezánrétegre fektettek ...

Címlapról ajánljuk

Lehet, hogy csíp, de hasznos: 5 ok, amiért helye van...

Habár a csalánról a legtöbbünknek kellemetlen emlékei vannak, és a kertben sem megtűrt növény, azért jó tisztában lenni azzal, hogy nemcsak az egészségünkre van jó hatással (például csalántea vagy akár ételek formájában), hanem a kertünkben is hasznos növényként funkcionálhat.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...