Már írtunk arról, hogy az egyik leglágyabb tojásrántotta titka a túró, de azt is elárultuk, hogyan kell megsütni, hogy felhőszerű legyen. Öntöttünk már alá olívaolajat és készítettük már vízfürdőben, most pedig újabb tippet adunk a kezetekbe, hogy puha, ízekkel teli rántotta kerüljön az asztalra.

Biztos veled is előfordult már, hogy a tojásrántotta kissé íztelen, száraz verziója ugrott ki a serpenyőből. Azt már tudjuk, hogy tejed adni hozzá vétség, hiszen ezzel pont az ízének ártunk, de mi kell ahhoz, hogy ízgazdag és lágy tojást ehessünk?
A titkos hozzávaló nem más, mint a sótlan vaj!
És hogy miért gondoljuk, hogy új szintre emelheted a tojásrántottád ezzel a hozzávalóval?
A zsír bevonja a tojásfehérjét, és így megakadályozza az égést, ráadásul nem hagyja kiszáradni, és még extra ízeket is ad az ételhez.
Három tojáshoz elég lesz mindössze egy evőkanál sótlan vaj, amit olvasztott formában keverj bele a nyers tojásba, hogy elkészítsd a legfinomabb rántottát, amit valaha ettél.
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További okos trükkökért kattints ide: