A tojásrántotta elkészítésére ezer meg egyféle módot tudnánk mutatni, pláne, hogy nagyon sokféle ízt lehet extraként hozzáadni zöldségek, felvágottak és fűszerek tekintetében. Na de ha életed leglágyabb tojásrántottáját szeretnéd hétvégén tálalni, akkor már mutatjuk is, mi az a titkos hozzávaló, amivel ezt megteheted!

Ráadásul olyan kedvenc (és magyar!) hozzávalóról van szó, amit bármelyik szupermarketben vagy akár kisebb boltban beszerezhetsz.
A leglágyabb rántotta most már nem annyira titkos hozzávalója nem más, mint a túró!
Így még plusz fehérjét is csempészhetsz a tojásba, anélkül, hogy az íze vagy az állaga változna. Ehhez nem kell mást tenned, mint 2 tojást negyed csésze túróval összekeverni, ízlés szerint fűszerezni, majd turmixgépben vagy akár tejhabosítóval egyneművé keverni.
A lényeg, hogy végeredményül homogén állagot kapj. Közepesen lángon, türelemmel kavargasd, míg meg nem sült, és már mehet is tányérra. Magában, szendvicseknek, fritattának és quiche-nek is jól áll.
Ezeket a konyhai tippeket, tanácsokat is fogadd meg: