8 kiadós és omlós, tejföltől krémes húsétel ebédre

Tejföltől krémes húsos főételekkel érkezünk, ami után kizárt, hogy éhesen álljatok fel az asztaltól.

  1. 1.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  2. 2.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  3. 3.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  4. 4.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  5. 5.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  6. 6.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

  7. 7.

    Tejfölben sült csirkecombok

  8. 8.

    Fenséges csirkepaprikás

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek