9 omlós, tejföltől puhára sült húsétel minden napra, bármikorra

A tejföl a magyar konyha büszkesége, szinte minden ember szerelme, és az alapanyag, ami mindenhez illik. Ezekhez a húsokhoz legalábbis tutira!

  1. 1.

    Békebeli mustáros szelet

  2. 2.

    Vaddisznó vadas zsemlegombóccal

  3. 3.

    Sajtos-burgonyás bundában sült hús

  4. 4.

    Illatos csirke Marcsisef konyhájából

  5. 5.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  6. 6.

    Marhalábszár vadasan

  7. 7.

    Sajtos-kapros-tejfölös csirkemell

  8. 8.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  9. 9.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?