9 omlós, tejföltől puhára sült húsétel minden napra, bármikorra
A tejföl a magyar konyha büszkesége, szinte minden ember szerelme, és az alapanyag, ami mindenhez illik. Ezekhez a húsokhoz legalábbis tutira!
A tejföl a magyar konyha büszkesége, szinte minden ember szerelme, és az alapanyag, ami mindenhez illik. Ezekhez a húsokhoz legalábbis tutira!
Van azért pár étel a magyarok repertoárjában, mely kiemelten erős nosztalgiafaktorral bír: a melengető, házias, húsos levesek többbsége ilyen, és nincs ez másképp a májgombóclevessel sem.
NosaltyNapi tippünk nem egy újabb konyhai praktika, de nagyban megkönnyíti az életed: kiderült, a TikTok táplálkozási tanácsok nagy része téves, úgyhogy azt tanácsoljuk, semmiképp se kövesd ezeket vakon.
Szász NóriSütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!
Lakos BenedekAz aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.