Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Te tudtad, hogy Erzsébet királynőnek van egy saját McDonald's-a? Mi nem tudtuk...

Erzsébet az igazi burger king, csak neki mekije van. Nem sanszos, hogy összefuttok, mindenesetre sokan cserélnének vele. Na de mit is jelent egy saját McDonald's?

A brit királyi családról már nem egyszer írtunk mi is – természetesen gasztrós vonatkozásban. Magyarán arról, mit esznek és mit nem. Vagy hogy mi TILOS. Erzsébetről, a rendíthetetlen anyakirálynőről már azt is tudjuk, hogy abszolút kedvence a minél sötétebb étcsokoládé, és hogy akár műanyag ételhordóból is megeszi az ebédjét, na de azt nem tudtuk, hogy SAJÁT McDonald's-a van!

Bizony, Anglia királynőjének saját gyorsétterme van London közelében – bár jobb, ha nem várjuk, hogy szembejön velünk arrafele, vagy a szomszédos asztalnál eszi a McFisht.

A szóban forgó meki egyébként Londontól körülbelül 130 kilométerre található a Banbury Gateway Shopping Parkban, ahol egyebek mellett Costa Coffee-t, Starbucks-ot, Primark áruházat is találhatunk – lehet válogatni a franchise boltok termékei között, ha vágynánk egy sajtburgerre vagy egy sütőtökös lattéra extra tejhabbal. 

De ha inkább házilag csinálnád...

A bevásárlópark amúgy 2015 óta létezik, és nem mellesleg a brit királyi ingatlanokat kezelő cég, a The Crown Estate tulajdonában áll.

Tudtad?

Az összesen 7,3 milliárd font értékűre becsült koronabirtokokat a The Crown Estate kezeli – a királynő ezek felett NEM rendelkezhet személyesen, a birtokokból származó jövedelmét pedig be kell szolgáltatnia a brit költségvetésnek – írja a wikipedia.

A meki igen modern és hi-tech, csak úgy repked az ingyen Wi-Fi, van telefontöltő-állomás és digitális étlap, a pincérek pedig asztalhoz jönnek!

Azért ne számítsunk a királynőre, ha nem muszáj, mert a végén még csalódunk...

Ha kíváncsi vagy, ki szereti a családból a gyorskaját, katt ide!

És ezeket láttad?

cikk delish; fotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!