Te mit látsz ezen a képen?

A képen nem biztos, hogy valóban az látható, amire gondolsz.

Már megint egy hülyeség, már megint egy talány. Az internet bugyra végtelen, hálistennek, így mára is jutott egy szuper tartalom a nap vége fele - hála a 24.hu szemfülességének. Szóval jelenleg az osztja meg a népet, hogy mi látható a képen.

Ugyanis nem sajttal töltött rántott csirke a megoldás, hanem valami egész más!

ÍME A FOTÓ:

...ééés a megoldás: KALCIT! Azaz egy gyönyörű, az idők során rántott hússá formálódott karbonátásvány!

Amelia, a kő tulajdonosa egyébként ékszereket gyárt, mindössze 20 éves, és nem is gondolta volna, hogy a Twitterre feltöltött találatából ekkora szám lesz - jelenleg ugyanis mintegy 284 ezer lájknál tart a fotója. Te is bedőltél elsőre?

A biztonság kedvéért mi azért ideteszünk pár rántotthús-receptet:

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek