11 tárkonyos leves, amivel hódolhatunk a különleges fűszernek

A csirkeraguleves csak egy a tárkonyos leves variációi közül, és csak azért, mert ez a legismertebb, ne zárkózzunk el más ízes levek elől sem. Próbáljuk ki például a most következő receptek egyikét, megéri!

Egy tárkonyos leves lehet húsos, lehet zöldséges, lehet ragu, lehet habart vagy teljesen natúr is, a lényeg, hogy bőségesen tartalmazzon egy dolgot: tárkonyt! Friss fűszerként vagy ízesített ecet formájában is a fazékba szórhatjuk/önthetjük annak érdekében, hogy a tárkonyos leves tényleg kirobbanóan aromás legyen.

  1. 1.

    Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal

  2. 2.

    Tárkonyos sertésraguleves 2.

  3. 3.

    Tárkonyos paradicsomleves

  4. 4.

    Nyári citromos tökkrémleves

  5. 5.

    Vajbableves galuskával

  6. 6.

    Tárkonyos raguleves 6.

  7. 7.

    Tejszínes-tárkonyos karalábéleves egyszerűen

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  9. 9.

    Tárkonyos laskagombaleves (vegán)

  10. 10.

    Kókusztejes raguleves

  11. 11.

    Tárkonyos csirkeraguleves kókusztejjel

Még több tárkonyos leves receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk