Így szurkolunk mi! A 3 legjellegzetesebb szurkolótípus...Te melyik vagy?

Szurkolási szokások az olimpia alatt – Te is magadra ismersz? Minden típushoz mutatunk recepteket, ezeket készítsd el otthon, szurkoljuk együtt egy közös cél érdekében! (x)

Pár napja elkezdődött az olimpia, mely zárt kapuk előtt folyik, így most még fontosabb, hogy te is buzdítsd kedvenceid szabadtéri kivetítők vagy akár a saját televíziód elől. Összeszedtünk pár tipikus szurkolói attitűdöt...te melyik típushoz tartozol? Érdemes elolvasnod, vajon magadra ismersz-e az alábbi jellegzetes formák között, mert ajánlunk pár finomságot, amely téged is biztathat a szurkolásra!

A magányos drukker

Egyedül ücsörög a TV előtt, egy-két sör elegendő neki az egész meccsre, chips, ropik, popcorn veszik körül, és minden egyes szedésnél kipottyan a tálból valamelyik finomság. Jól jön majd egy morzsaporszívó a közvetítés végén! Menő lenne egy házi sós-karamellás popcorn, ami nem potyog annyira, de a ropiból, kekszből készült sütik is bejátszhatnak még a képe.

A nagy társasági ember

A sportközvetítést is buliként fogja fel, temérdek étel, ital és barátok társaságában érzi jól magát, ami a csövön kifér, hangban, étel- és italfogyasztásban nem ismer határt. Az örök toplistás kedvenc a csirkeszárny, akár ragacsos, akár rántott, csak legyen jó fűszeres. A nyári olimpiának van egy nagy előnye, hogy nyáron, grillszezonban történik, így mi sem természetesebb, a kerttel rendelkezők összekötik a közös otthoni drukkolást a grillezéssel és BBQ-val, ezzel is emelve a hangulatot. Ezért nem mehetünk el szó nélkül az ízletes, fűszeres grillkolbászok, hamburgerek és hot dogok mellett, nekik ezeket ajánljuk.

Családdal, gyerekekkel szurkoló

A sütőben sül már a süti, a pogácsa vagy a fasírtgolyók. Náluk a háziasabb ízek és az egészségesebb életmód játszik nagy szerepet. Mártogatóssal kínálnak frissen szeletelt nyers zöldségeket, és gondolnak arra, hogy gyümölcs is kerüljön az asztalra, hiszen a nyári melegben hűsítően hat egy szelet sárga- vagy görögdinnye. Az alkoholt és a szénsavas üdítőket szívesen helyettesítik frissítő citrusos limonádéval. A túlzottan fűszeres és sós rágcsálnivalókat pedig olajos magvakkal, aszalt gyümölcsökkel pótolják. Mindent a családért és a szurkolásért!

Így szurkoljunk együtt!

Nincs más hátra, szurkoljunk együtt olimpikonjainknak, hogy tudják, érezzék, egy ország áll mögöttük! Ahogy te sem vagy egyedül: a Coop Facebook-oldalán egy egyedülálló szurkolói közösség tagjaként üzenhetsz és drukkolhatsz a magyar csapatnak. A cég immár 25 éve támogatja a magyar olimpiai csapatot, nem véletlen, hogy idén a legnagyobb hazai szurkolótábor összehozása a céljuk. Csatlakozz Te is, szurkolj a magyar csapatnak online, vagy írj személyes üzenetet a Coop üzletekben kihelyezett hajrászalagokon! Mert Te is tudod, mi is tudjuk: csak veled teljes a csapat, csak együtt vagyok nagyok!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek