hamburger

9 őrülten jó receptvideó, amiben a darált hús kapja a...

Fél kiló darált húsból számtalan nagyszerű ételt lehet készíteni. Legyen szó akár sertésről, marháról vagy pulykáról, különbség szinte csak az elkészítési időben van, éppen ezért legyen otthon bármilyen alapanyagod a hús mellett, elő vele! Mi remek receptvideókkal segítünk a könnyebb sütés-főzésben.

Nosalty

8 szaftos, minden jóval telepakolt hamburger

Legyen szó egy laza vacsoráról vagy egy pezsgő, hangulatos kertipartyról, a hamburger a nyár egyik legjobb, könnyen elkészíthető és laktató étele. Minek mennél gyorsétterembe, ha otthon ezerszer különlegesebbet tudsz készíteni? Mutatunk pár tuti receptet.

Nosalty

8 recept, amihez bizony kell egy halom hasábburgonya

Ezen a jeles napon, július 13-án ünnepeljük a hasábburgonya világnapját, ebből az alkalomból pedig most hoztunk pár tökéletes alapreceptet (mert nem csak egyféle van), illetve pár olyan ételt is, amihez elengedhetetlen a nagy kupac sült krumpli. Igen, ez egy ennyire sokszínű köret, ezért imádjuk.

Nosalty

Nagyon görbe tükröt mutat egy új étterem a McDonald's-nak

Sajtburgernek álcázott gusztusos, húsmentes szendvicsek, unhappy meal menü, piros és sárga cégér – úgy tűnik, valakit egy kicsit zavart a húsos élvezeteket halmozó McDonald's Franchise világhírű térhódítása, ezért csinált egy olyan éttermet, ami teljesen úgy néz ki, mint a Meki. Hogy mi benne a csavar? Az, hogy itt semmi sem készül húsból...

Nosalty

Életed leggyorsabb vega burgere, ami konzervből(!) készül

Ódzkodunk a húsmentes hamburgerektől, mert nem akarunk helyettesítgetni, imitálni, utánozni? Esetleg a drága és nehezen fellelhető alapanyagok miatt aggódunk? Kiráz a hideg a lombikban növesztett műhúsok gondolatától? Akkor felejtsük el az összes hasonló félelmünket, mert ez a hamburger minden, csak nem a fent felsorolt dolgok.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek