4 dolog, amire figyelj oda a cukkini grillezésénél
Ha szeretnéd, hogy tökéletes legyen a grillezett cukkinid, akkor van néhány dolog, melyre mindenképpen érdemes odafigyelni.
NosaltyHa szeretnéd, hogy tökéletes legyen a grillezett cukkinid, akkor van néhány dolog, melyre mindenképpen érdemes odafigyelni.
NosaltyNem nyúlhatsz mellé, ha saslikot is feltálalsz a sütögetésen. A legjobb benne, hogy mindenki összeállíthatja a saját nyársát, neked csak az alapanyagokat kell előkészítened!
NosaltyA csöves kukoricát legtöbbször főve esszük, pedig grillrácsra dobva is szuper! Mutatjuk a perzsa verziót!
NosaltyA grillszezonban – különösen egy hőségriadó idején – még húsevőként is érdemes kipróbálni, hogy teljesen növényi alapú grillpartit rendezzünk! A most mutatott trükkökkel és fogásokkal olyan finom falatokat készíthetünk, amik mellé tényleg nem hiányzik sem a hús, sem a sajt.
Szekeres DóraA kerti parti után csak egy hagymára lesz szükséged a grillsütőd megtisztításához!
Szász NóriA grillételek a nyári időszak kihagyhatatlan fogásai, mind szeretjük a füstös, pirult húsokat, zöldségeket. De vajon miért van ez? Jöjjön a magyarázat!
NosaltyNe engedjük végleg eltelni a nyarat anélkül, hogy elkészítenénk egy szaftos, mély ízekkel és aromákkal megpakolt, alufólia-csomagban főtt ételt. Akár a füstös grillen vagy az otthon kényelmében, a sütőben, ez a módszer kihagyhatatlan része a nyárnak.
Lakos BenedekLegújabb felmérésében a Mit eszik az ország? a magyarok grillétel-fogyasztását vizsgálta. Majdnem 1500 megkérdezett ember után meglepő rangsor alakult ki. Nézzük, mit szeret grillezni a magyar.
NosaltyNem könnyű pálya a húsmentes hamburgereké. Nagyon sok kísérletezés és próbálgatás kell ahhoz, hogy létrehozzunk egy szaftos, ízletes zöldségpogácsát, ami nem esik szét, nem száraz, szóval mindent összevetve tökéletes.
Lakos BenedekNyáron az élet a kertbe költözik, és ez alól a főzés sem kivétel. Szinte már úgy tűnhet, hogy minden hétvégén grillezünk, sütögetünk. És ha ez tényleg így van, nem árt, ha profi módon csináljuk a dolgot. (x)
HirdetésSzurkolási szokások az olimpia alatt – Te is magadra ismersz? Minden típushoz mutatunk recepteket, ezeket készítsd el otthon, szurkoljuk együtt egy közös cél érdekében! (x)
HirdetésHa grillezésről van szó, mindenkinek megvan a maga titkos technikája, amire már évek óta esküszik. Egy valamiben azonban mindannyian megegyezhetünk: az olaj elengedhetetlen a grillezéshez. Hogy milyen formában és mikor tudjuk felhasználni, az a cikkből kiderül. (x)
HirdetésItt a nyár, a grillezések és kerti partik időszaka, ugyanakkor a tikkasztó hőségé is. Hogy a hideg ételek ne melegedjenek fel a beszélgetés, sütögetés közben, vesd be ezt a szuperegyszerű trükköt!
Szász NóriA saslik sokszínű és látványos része lehet a grillpartinak. Ezért is olyan lehangoló, amikor nem úgy sikerül, ahogy azt szerettük volna. Ahhoz, hogy mindig tökéletesen átsült, szaftos nyársak kerüljenek az asztalra, tartsuk be a lenti szabályokat.
Lakos BenedekMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.