Kormosan és sófürdőben érkezik a főtt kukorica, mégis isteni
A csöves kukoricát legtöbbször főve esszük, pedig grillrácsra dobva is szuper! Mutatjuk a perzsa verziót!
NosaltyA csöves kukoricát legtöbbször főve esszük, pedig grillrácsra dobva is szuper! Mutatjuk a perzsa verziót!
NosaltyA kerti parti után csak egy hagymára lesz szükséged a grillsütőd megtisztításához!
Szász NóriA grillételek a nyári időszak kihagyhatatlan fogásai, mind szeretjük a füstös, pirult húsokat, zöldségeket. De vajon miért van ez? Jöjjön a magyarázat!
NosaltyNyáron az élet a kertbe költözik, és ez alól a főzés sem kivétel. Szinte már úgy tűnhet, hogy minden hétvégén grillezünk, sütögetünk. És ha ez tényleg így van, nem árt, ha profi módon csináljuk a dolgot. (x)
HirdetésSzurkolási szokások az olimpia alatt – Te is magadra ismersz? Minden típushoz mutatunk recepteket, ezeket készítsd el otthon, szurkoljuk együtt egy közös cél érdekében! (x)
HirdetésItt a nyár, a grillezések és kerti partik időszaka, ugyanakkor a tikkasztó hőségé is. Hogy a hideg ételek ne melegedjenek fel a beszélgetés, sütögetés közben, vesd be ezt a szuperegyszerű trükköt!
Szász NóriMár 1969 óta hódít világszerte Julia és Josep Armanqué grillje, a Josper. Barcelonából, a Pineda de Mar-ból, ahol évtizedekkel ezelőtt megalkották, most Budapestre érkezett az ikonikus sütő, hogy a magyar közönség is megismerkedhessen vele. A faszénen sütés magasiskolája ez a grill, rengeteg étteremben használják a kemencéket és a nyitott sütőket is. Akik odavannak a nyílt lángon grillezett ételek füstös ízéért, a Josperben biztosan "emberükre" találnak.
NosaltyA nyári hétvégék, a baráti és családi összejövetelek szinte elképzelhetetlenek közös grillezés nélkül. Tudunk egy helyet, ahol mindent beszerezhettek a sütéshez! (x)
HirdetésLassan, lassan csak megérkezik a jó idő, és előkerülhetnek a grillezők, indulhat a hétvégi sütögetés. A bevált húsos fogások és zöldségek mellett kísérletezzünk olyan zöldségekkel is, amelyek ritkán kerülnek a rácsra, pedig nagyon jót tesz nekik a füstös íz.
Szekeres DóraMindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
NosaltySzinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
NosaltyMájus 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
NosaltyAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Május 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
Nagyon jól érzi magát a zsálya hátul a kertben, na én meg jól megtéptem. :o) Az allrecipes oldalon találtam ezt a receptet, és mindenki ódákat zengett róla. Nekem meg azért tetszett ...
Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...