12 szárnyasrecept, ha kicsit olcsóbb Márton-napot tervezel idén

Sült pulykaszárny, pulykacomb vagy pulykamell esetleg csirkeszárny vagy csirkecomb? Ezekből olcsóbban kijössz, ha idén nem ruháznál be Márton-napra libacombra vagy libamellre. Válassz innen egy finomságot!

  1. 1.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  2. 2.

    Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

  3. 3.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  4. 4.

    80 fokos csirkecombok

  5. 5.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  6. 6.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  7. 7.

    Sült pulykacomb vele sült zöldségekkel és gravyvel

  8. 8.

    Fokhagymás pulykaszárny

  9. 9.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  10. 10.

    Egyben sült pulykacomb gombával párolt fehérkáposztával

  11. 11.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  12. 12.

    Sült csirkeszárnyak

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!