7 aranybarnára sült rántott hal, ami elrepít a strandra

Pazar rántott halakat mutatunk nektek, mert nyáron is imádni valók. Kapjon ízletes bundát kedvenc halatok, süssétek ki aranybarnára, és mehet mellé a koviubi! A strandhangulat garantált.

A rántott halak a halételek megmentői: még az is élvezettel csipkedi az általában hófehér halhúst, aki nem nagy halas. Lehet az hekk, ponty, harcsa, durbincs, keszeg, pisztráng, a lényeg, hogy a hús legyen puha, a bunda pedig aranyló! Rántott halak itt és most, nem csak karácsonykor, sőt:

  1. 1.

    Fish and chips Dacotától

  2. 2.

    Rántott pontypatkó

  3. 3.

    Halburger

  4. 4.

    Fűszeres fish and chips krémes zöldborsópürével

  5. 5.

    Sült halszelet karfiolos lepénykékkel

  6. 6.

    Sörbundás hal házi majonézzel

  7. 7.

    A legomlósabb sült hekk kovászos uborkás remuládmártással

Még több rántott hal itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili