9 sós falatka nasizáshoz, egyszerű leveles tésztából

Ezek a sós falatkák kitűnő vendégváró falatok, ráadásul pikk-pakk el lehet őket készíteni leveles tésztából.

  1. 1.

    Sonkás-tormás-sajtkrémes csigák

  2. 2.

    Almás-húsos hasé cheddarral

  3. 3.

    Marhahúsos párnácskák maradékból

  4. 4.

    Magos sajtos roló

  5. 5.

    Juhtúrós twister

  6. 6.

    Habkönnyű sajtos roló

  7. 7.

    Kolbászos falatkák Jamie Oliver módra

  8. 8.

    Spenótos-feta sajtos rétes

  9. 9.

    Pizzás csavarások

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek