Ezt készítsd a sertés 8 legfinomabb részéből

A sertés azon ember által fogyasztott állatok közé tartozik, aminek gyakorlatilag minden részét el lehet készíteni a konyhában. Most adunk egy kis útmutatót, ha nem tudod, mit kezdj a karajjal vagy éppen a tokaszalonnával.

A disznóhús nem akkora kedvenc, mint a csirke (vegák, vegánok, ez nem rátok vonatkozik), de a különböző sertésrészeket nagyon ízletes és egyszerű módokon el lehet készíteni. Könnyen hozzájutni a szupermarketekben és a hentesnél, így, ha ezidáig azért ódzkodtál a malacságoktól, mert nem tudtad, hogyan készítsd el, akkor megmutatjuk hogyan nyúlj a sertés részeihez.

Kattints a galériára, hogy megtudd, hogyan készítsd el a sertés részeit!

Ezekre a receptekre is less rá:

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...