Savanyíts másképpen!

Mennyivel jobb egy házi savanyúság a sült hús mellé? Ez nem is kérdés. Készíts idén a szokásostól eltérő üvegeket!

Káposzta, kovászos és csemegeuborka, csalamádé - ezek a megszokott, jól bevált savanyúságaink. Mi lenne, ha az idei szezonban valami újat is kipróbálnál? Biztosan ettél már a szomszéd céklás káposztájából, a sógor paprikasasalátájából, vagy irigyelted a kolléganődet, hogy olyan laza, amiért mindenféle keleti cuccot kipróbál. Most tedd meg te is, tegyél el olyan savanyúságokat, amit idáig nem mertél vagy csak nem próbáltál!

  1. 1.

    Savanyú káposzta befőttesüvegben

  2. 2.

    Japán tsukemono-savanyúság jégcsapretekből

  3. 3.

    Kínai savanyított cukkini

  4. 4.

    Céklás káposzta

  5. 5.

    Főtt paprikasaláta

  6. 6.

    Kovászos almapaprika uborkával

  7. 7.

    Vegyes savanyúság télire 2.

  8. 8.

    Hagymás erős paprika

  9. 9.

    Svéd uborka

  10. 10.

    Savanyú paprika

  11. 11.

    Savanyú paprika télire Esztertől

  12. 12.

    Savanyú hagyma télire

  13. 13.

    Dinsztelt paprika

  14. 14.

    Édes céklabefőtt

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!