Savanyíts másképpen!

Mennyivel jobb egy házi savanyúság a sült hús mellé? Ez nem is kérdés. Készíts idén a szokásostól eltérő üvegeket!

Káposzta, kovászos és csemegeuborka, csalamádé - ezek a megszokott, jól bevált savanyúságaink. Mi lenne, ha az idei szezonban valami újat is kipróbálnál? Biztosan ettél már a szomszéd céklás káposztájából, a sógor paprikasasalátájából, vagy irigyelted a kolléganődet, hogy olyan laza, amiért mindenféle keleti cuccot kipróbál. Most tedd meg te is, tegyél el olyan savanyúságokat, amit idáig nem mertél vagy csak nem próbáltál!

  1. 1.

    Savanyú káposzta befőttesüvegben

  2. 2.

    Japán tsukemono-savanyúság jégcsapretekből

  3. 3.

    Kínai savanyított cukkini

  4. 4.

    Céklás káposzta

  5. 5.

    Főtt paprikasaláta

  6. 6.

    Kovászos almapaprika uborkával

  7. 7.

    Vegyes savanyúság télire 2.

  8. 8.

    Hagymás erős paprika

  9. 9.

    Svéd uborka

  10. 10.

    Savanyú paprika

  11. 11.

    Savanyú paprika télire Esztertől

  12. 12.

    Savanyú hagyma télire

  13. 13.

    Dinsztelt paprika

  14. 14.

    Édes céklabefőtt

Legújabb receptek

Vegán cézársaláta

A cézársaláta mindig egy jó megoldás, ha nem tudjuk, mit együnk. Finom, egészséges, és pikk-pakk elkészül. Mi most csavartunk rajta, és az egészet növényi alapokra építettük.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...