Salátázz új dresszingekkel!

Ekkora esélyed még nem volt arra, hogy csodás öntetekkel tálalhasd a karácsonyi salátád! Játssz velünk most, és nyerd meg a 100 db eisberg ajándékcsomag egyikét!

Ismerjük mindannyian azokat a történeteket, amik úgy kezdődnek, „hogy már az ókori rómaiak is”. Nos, ha a borecet történetéről van szó, akkor ez a kezdet messze nem túlzás. Olvasd el figyelmesen alábbi cikkünket, így tökéletesen kitöltheted az alábbi kérdőívünket! Ha 2015. december 1-20. között beküldöd helyes válaszaid, akkor Tiéd lehet a 100 db eisberg ajándékcsomag egyike!

A legismertebb történet azonban nem pont egy rómaihoz kötődik, hanem Kleopátra egyiptomi uralkodónőhöz, aki Marcus Antoniusszal kötött egy fogadást, miszerint egy vacsora alatt tízmillió szeszterciusz értékben fog fogyasztani, és meg is nyerte, köszönhetően annak a gyöngysornak, amit egy pohár ecetben feloldva ivott meg. Hogy ez a vacsora így történt vagy sem, talán sosem fogjuk megtudni. Ami viszont tény, hogy az ecet komoly szerepet játszott az egészségmegőrzés terén. A rossz minőségű ivóvizet ecettel keverték, és ily módon fertőtlenítve tették ihatóvá. Sebek kezelésénél is használták, és akárcsak ma, csípések kezelésére és az emésztés javítása okán is fogyasztották. Emellett baktériumölő hatása is ismert, ahogy fogyasztása hozzásegíthet a vércukorszint és a vérnyomás optimálisan tartásához.

Az eisbergnél tisztában vagyunk az egészséges étkezés fontosságával, épp ezért folytatunk évek óta széleskörű edukációs tevékenységet, amely középpontjában a helyes étkezés, a mozgás fontosságának bemutatása áll. Ezen évek alatt azonban nem csak azt tapasztalhattuk meg, hogy az egészség milyen nagy szerepet játszik az egyéni boldogság elérésében, de legalább ekkora örömet okozott, hogy ehhez mi is hozzájárulhatunk a salátáinkkal.

Bár a különböző saláták önmagukban is nagyon finomak, régóta kerestük a módját, hogy miképp tehetnénk ezeket az ízeket természetesen kifinomultabbá. Így született meg a Tokaj Dressing termékcsaládunk, amely alapját a tokaji borból készült borecet adja.

A borecet nem véletlenül játszik fontos szerepet évszázadok óta az egészség megőrzésében. Emésztésserkentő hatása régóta közismert, emellett fertőtlenítő, baktériumölő hatása is, ahogy fogyasztása hozzásegíthet a vércukorszint és a vérnyomás optimálisan tartásához.

Az eisberg új öntetcsaládjának, a Tokaj Dressingnek köszönhetően pedig most ez a sok pozitív hatás különleges ízek formájában a minden napi étkezések része lehet, a hangulatunktól függően hol gyümölcsökkel, hol egzotikus fűszerekkel, hol pedig kiváló minőségű olívaolajjal megbolondítva. Megkóstolhatsz almás, málnás, szilvás és birsalmás ízű önteteket, vagy ha az olíva alapú öntetekre vagy kíváncsi, akkor kóstold meg a római kömény-koriander fűszeres kombinációját, mely az Oriental nevet kapta vagy a Balsamot, amely tengeri sót és fekete borsot tartalmaz.

Játssz és Nyerj!

Ha figyelmesen végigolvastad cikkünket, akkor nincs más hátra, hogy kitöltsd az alábbi kérdőívünket.

Nyeremények:

100 db eisberg ajándékcsomag, melyek tartalma: egy salátás receptfüzet és egy díszdobozos Tokaj Dressing

A játék időtartama: 2015. december 1-20., 24:00. Sorsolás: 2015. december 21. 12:00A Játékban résztvevők elfogadják a Nosalty Felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot!

További segítséget a Játékhoz az eisberg oldalán találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sütés nélküli sütemények húsvétra

Remélhetőleg jól fognak jönni ezek a sütés nélküli sütemények húsvétra: nagy szolgálatot tehetnek, ha a sütő bekapcsolása nélkül úsznánk meg az idei ünnepet. Mert így is lehetséges.