Így szúrhatod ki a romlott csirkehúst a boltban

Nézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.

A csirkehús az egyik legkedveltebb húsfajta Magyarországon, melyből évente több tonnát adnak el. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen nagyon könnyen elkészíthető sovány húsfajta, szinte nincs olyan fogás, melybe nem illik, és az ára is viszonylag rendben van.

Mivel nagyon népszerű, így általában a boltok polcai is roskadoznak a csirkehústól, emiatt könnyedén előfordulhat, hogy esetlegesen hátra keveredik egy-egy becsomagolt termék, vagy alulra kerül a hűtőpultban, és megromlik. Hogyan tudjuk ezt elkerülni? Csupán pár dologra kell figyelnünk, hogy véletlen se vegyünk romlott csirkehúst.

Kattints a képre, hogy a galériát végiglapozva megtudd, mire kell figyelni!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...

Szaftos brassói aprópecsenye

A brassóiról rengeteg legenda kering - hogy a brassói gyorsvonaton készült először, mások szerint Brassóban találták ki. A helyzet az, hogy már a XIX. századi szakácskönyvekben is ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...