12 különleges rétes, ami túllép a meggyes-mákos vonalon

Az nem is kérdés, hogy szeretjük-e a rétest, az már viszont annál inkább, hogy milyen formában tesszük: a klasszikusokon túl például helyet engedünk az új, formabontó jövevényeknek is? Mert ők is tudnak azért egy s mást.

  1. 1.

    Rakott rétes áfonyás joghurt öntettel

  2. 2.

    Bougatsa, a görög grízes rétes

  3. 3.

    Vaníliás réteskosárkák

  4. 4.

    Mandulás-őszibarackos házi rétes

  5. 5.

    Cheddar sajtos csirkeragu rétestésztában

  6. 6.

    Sonkás-kuszkuszos rétes

  7. 7.

    Muakacha, a közel-keleti desszert

  8. 8.

    Aszalt szilvás-diós rétes

  9. 9.

    Zöldséges-tonhalas rétes

  10. 10.

    Diós-répás baklava

  11. 11.

    Baracklava

  12. 12.

    Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek