Ezekkel az extrákkal spékeld meg idén a répatortát

Amennyiben idén húsvétkor úgy döntünk, hogy egy répatortával szeretnénk megkoronázni az ünnepi süteménykínálatot, mindenképpen próbáljuk ki a cikkben ajánlott izgalmas kiegészítőket!

Egy klasszikus répatorta több szempontból is előnyös desszert: ahhoz képest, hogy torta, egyszerű az elkészítése, az alapanyaglistája sem kilométeres, ráadásul kisebb-nagyobb mértékben a saját ízlésünkhöz alakíthatjuk, ha úgy tartja kedvünk. Most ez utóbbi előnyére fogunk koncentrálni, ugyanis felderítjük, milyen ízes, szagos és látványos extrákkal egészíthetjük ki a répatorta piskótáját és krémjét.

Nézd meg galériánkban a répatorta extráit:

Próbáld ki például ezeket a recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több húsvétra hangoló tartalom:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...