9 puha, mégis ropogós bundás falat, ha éhes vagy

Bundázva sajnos minden finomabb, ez tény. Cukkinit, avokádót, gombát, tökrudacskát, csirkét, kenyeret is mutatunk bundában, lessétek meg őket!

Bundás, puhán ropogós panírok és pongyolák melyek gombát, tököt, kenyeret, tofut, csirkét, cukkinit ölelnek. Bundázott falatok sorakoznak alant:

  1. 1.

    Sörbundás rántott gomba

  2. 2.

    Gyömbéres-újhagymás pirított tészta bundázott tofuval

  3. 3.

    Bundázott tökrudacskák sütőben

  4. 4.

    Sonkás-sajtos-pestos bundás kenyér

  5. 5.

    Tortilla chips-be bundázott csirkemell hamis remoulade-dal

  6. 6.

    Sütőben sült bundázott avokádó házi ketchuppal

  7. 7.

    Sütőben sült, bundás cukkinivirágok

  8. 8.

    Kolbászkrémes töltött bundás kenyér

  9. 9.

    Joghurtbundás rántott cukkini

Még több bundás étel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk