10 parádésan jó pörkölt, amiből több napra főzhetsz

Laktató és gazdag pörköltvariációkat mutatunk nektek, a csirkétől a marhán át a gombáig. Egy főzésből biztosan marad másnapra is.

  1. 1.

    Tejfölös gombapörkölt

  2. 2.

    Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével

  3. 3.

    Sertéskörömpörkölt

  4. 4.

    Szüreti kakaspaprikás

  5. 5.

    Szaftos paprikás csirke

  6. 6.

    Szarvaspörkölt bográcsban

  7. 7.

    Pacalpörkölt

  8. 8.

    Tejfölös nyúlpaprikás vörösborral, füstöltszalonnával

  9. 9.

    Libapaprikás juhtúrós nokedlivel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek