9 ámulatba ejtő padlizsánkrém, ha mártogatnál

Készüljön egy remek mártogatós a konyhában. Ezúttal készítsünk padlizsánkrémet, mely vaj helyett, szendvicsfeltétként is működhet.

A padlizsánból rengetegféle fogás készíthető, de a legnépszerűbb talán a padlizsánkrém. Teljesen mindegy, hogy kenyérre kened vagy zöldségekkel tunkolod a padlizsánkrémet, garantáltan jólesik majd. Menjen bele sok-sok fokhagyma!

 1. 1.

  Füstöltpaprikás padlizsánkrém

 2. 2.

  Padlizsánkrém 10. - fetás

 3. 3.

  Padlizsánkrém 13. - mézes

 4. 4.

  Piros padlizsánkrém Thunderbird-től

 5. 5.

  Baba ghanoush egyszerűen

 6. 6.

  Legegyszerűbb padlizsánkrém

 7. 7.

  Padlizsánkrém egyszerűen

 8. 8.

  Vinete

 9. 9.

  Vinetta sült hagymával

Még több padlizsánkrém itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.