9 krémes és különleges PADLIZSÁNKRÉM a nyárra

Ha egy szendvicskencét kéne mondanunk, ami minden porcikájában a nyarat idézi, a padlizsánkrém lenne az. Mehetnek a grillrácsra, a sütőbe, a serpenyőbe a lila gyümölcsök, hogy aztán isteni krém váljon belőlük!

  1. 1.

    Padlizsánkrémleves csicseriborsóval és ricottával

  2. 2.

    Tejszínes padlizsánkrém

  3. 3.

    Padlizsánkrém 10. - fetás

  4. 4.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  5. 5.

    Padlizsánkrém Katicabogaram konyhájából

  6. 6.

    Paprikás padlizsánkrém (Padlizsánkrém 4.)

  7. 7.

    Padlizsánkrémes pirítós

  8. 8.

    Zöldfűszeres padlizsánkrém

  9. 9.

    Nagyon egyszerű padlizsánkrém

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk