8 nagyon fincsi padlizsánkrém, amit nyáron muszáj készíteni

A füstös, grillen vagy sütőben sült padlizsánok mennybemenetele, mikor krémnek készítjük el őket...variáld a receptet!

  1. 1.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

  2. 2.

    Paprikás padlizsánkrém (Padlizsánkrém 4.)

  3. 3.

    Padlizsánkrém 10. - fetás

  4. 4.

    Majonézes padlizsánkrém

  5. 5.

    Padlizsánkrémes pirítós

  6. 6.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  7. 7.

    Padlizsánkrémleves csicseriborsóval és ricottával

  8. 8.

    Fűszeres padlizsánkrém Philips Airfryerben készítve

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!