A kaprot - hasonlóképpen a korianderzöldhöz vagy mondjuk a halhoz - vagy imádod, vagy utálod, kevés ember van, aki a kettő között helyezkedik el a skálán. Mi viszont úgy döntöttünk, meggyőzünk arról, hogy a kapor mennyire csodás zöldfűszer, és amellett, hogy élettani hatásai, gyomorkönnyű, zsenge mivolta miatt is imádjuk, jó tudni, hogy sokkal több fogást képest feldobni, mint a tökfőzelék vagy a koviubi.
Tudtad, hogy a tele van antioxidáns hatású flavonoidokkal, melyek szuperek a sejtkárosító szabad gyökök ellen? Vagy hogy van benne kvercetin, kálium és Ómega-3-zsírsav is?
Lássuk, miben isteni még a kapor! Nyárias, könnyed, zsenge fogásokat mutatunk, kattints a galériára!





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több nyári ötlet, recept és finomság vár: